+Follow Dashboard
Atengg ♥
KatySaaidah


It's hard :')
Saturday, 4 August 2012 | 12:08 | 0 comments

I miss him :'( Aku takboleh nak terima kenyataan ah. Weh kenapa kau buat aku ceni weh? I can't go these days without you :( I miss you. So much. I need you badly. I tried. I tried to move on. But I just can't. Kau aku tengok happy je kan? Yes, kau tak rasa apa aku rasa. I've being dumped. It's sucks. Kau senang je lah tinggaltinggalkan aku. I'm not blaming you in this. But why? Aku nangis tiap malam, ada kau amik tahu? Takda kan? Selfishnya kau. Ya Allah. Hm. I miss you. I still love you. Please come back. Aku rasa bodohhhhhh sangat pergi percaya kau tahu tak? Kau boleh senangsenang cakap sebab kau dah tak suka aku dah. Kau buat aku ceni, kau buatkan aku rasa aku tersangatlah ugly, stupid, and aku rasa aku cem nak bunuh diri tahu tak?! Dah lah tak disscuss apaapa, then terus break je. Sakit hati tahu tak? Bukan nak tegur aku dulu apaapa before kau buat decision. I miss us. I miss the old of you. I miss everything about us :') I still remembered you said you never let me go. But, see? Siapa lepaskan siapa dulu ni? Kau tinggalkan aku, kau mana rasa apaapa. aku yang menderita tahu tak? Aku tak tahan lah weh.Aku tak tahan. Aku tak kuat faham tak? When we're together, I never think of what's in future. I mean like now, I never think of being dumped or we're over. Cause I thought you would love me forever. Nasib baik lah aku tak sama sekolah plus duduk Bangi dah. Kalau tak, aku rasa aku boleh jadi gila terjumpa kau tiaptiap hari weh :') Aku tak pernah terfikir pun nak having relationship dgn orang lain, sebab my lights of future seems like goes to you. Only you. Weh, I miss our memories. I miss you. I miss us. Omg, I couldn't accept all this easily. Untung jadi kau. Aku rindu kau tahu tak?! Haritu kau WhatsApp aku kan, aku jadi takut nak tengok apa yang kau reply weh. I scared. Takut disakiti lagi. Hm. Mana ah tahu ttiba kau cakap kau taknak tegur aku langsung dah ke :'/ Thanks for everything papepun. Puas kan hati kau? Rimas kan aku ada harihari nak kena WhatsApp aku? KANNNN. Cakap je. Aku tahu. Makin lama kau memang berubah. Dulu bila kau perasan kau berubah, kau akan mintak maaf dgn aku. Sekarang? before break? ADA? ADA KE? Kau memang tak kesah dah kan aku macam mana pun. Kau tahu kau akan tinggalkan aku. Tu je. Btw remember THIS. "I still love you. And I always will."

Older Post
News Board
Hello I'm Aten. Every 4 April my face will berkerut :D I'm proud of it. Dont you ever talk about me behind because I eat people. :3 And btw, kindly follow my my tumblr





Super Awesome Webmistress.

Super Bodyguards Bloggers.

Nurfatin Saaidah
Tagging Board

"Atengg"

cute message here.

CBOX HERE! width 180 height 60 for best visual.
Credit Board

Template by: ZC
Source by: A B C